Terug naar homepagina

Over Spoorboom

Als bevlogen modelbouwers met meer dan 40 jaar ervaring waarborgen wij een goed advies. Goede service staat hoog in het vaandel.

Spoorboom – de bomen bij het spoor
Spoorboom is vooral bekend door de verkoop van Heki-artikelen, zolas modelbomen en -struiken, alle soorten Flor en Laub, diverse soorten grasmatten, grasvezels en graspollen, waterfolie, modelstraten, tunnelportalen, verf, enzovoort.
Spoorboom kan het hele assortiment van Heki leveren. Ook datgene wat niet in de webhop staat kan doorgaans met de volgende bestelling mee.

Behalve Heki voeren we ook andere hoogwaardige merken: o.a.Noch, Protomodel, Van Petegem Scenery, Woodland Scenics, met artikelen zoals figuren, bouwpakketten van gelaserd karton, handbeschilderde dieren, onderhoudsmiddelen, verven, lijmen.

In overleg kunnen workshops georganiseerd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Webshop en beurzen
U kunt artikelen bestellen in de webshop. Daarnaast is Spoorboom regelmatig te vinden op modelspoorbeurzen en -evenementen. Zie daarvoor de actuele beurskalender.
Als service kan uw bestelling meestal ook worden meegenomen naar een beurs. Bestel dan wel tijdig, graag minimaal 2 weken van tevoren, dan is de kans het grootst dat u krijgt wat u wenst.

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. De tarieven voor verzending zijn die van de vervoerder.

Duurzaamheid
Waar mogelijk wordt duurzaam gehandeld: verpakkingsmaterialen worden zoveel hergebuikt en pakketten worden op de fiets naar het verzendpunt gebracht. Zo belasten we het milieu niet extra, worden de kosten en daarmee de prijzen zo laag mogelijk gehouden.

Voor vragen kunt u contact opnemen via contact@spoorboom.nl.